Revista Tradumàtica: tecnologies de la traducció

La Revista Tradumàtica va néixer l’any 2001 en la confluència de tots els sabers relacionats amb les tecnologies de la traducció. La revista té la vocació de ser un agregador de coneixements experts, més enllà dels enfocaments estrictament tècnics o científics o dels interessos comercials, i aspira a filtrar i decantar la informació per oferir una panoràmica global. La revista compta amb tres seccons. La secció Tradumàtica oberta, que acull tots aquells articles de recerca sobre qualsevol aspecte relacionat amb la investigació en tecnologies de la traducció. La secció Tradumàtica dossier, d’orientació monogràfica, fa de cada número l’equivalent a un manual sobre un tema específic. I la secció Tradumàtica breu, pensada per a una immediata publicació d’articles breus sobre resultats preliminars, plantejament de projectes, apunts metodològics, etc. Els articles es publiquen en forma de pre-print de seguida que superen el procés de revisió, i en format definitiu quan es tanca el número anual.

No 16 (2018): Traducció i Disrupció

La secció Tradumàtica Oberta conté articles de recerca sobre qualsevol tema relacionat amb les Tecnologies de la Traducció.

La secció monogràfica Dossier Tradumàtica es titula Traducció i Disrupció i ha estat editada per Akiko Sakamoto, Jonathan Evans i Olga Torres-Hostench.

Taula de continguts

Tradumàtica oberta

Isabel Briales, Elisa Alonso, Gustavo Filsinger
1-23
M. Cristina Toledo Báez
24-34
Olena Blagodarna
35-51

Tradumàtica dossier

Akiko Sakamoto, Jonathan Evans, Olga Torres Hostench
52-58
Dorothy Kenny
59-70
Sarah Bawa-Mason
71-84
Akiko Sakamoto
85-94
Claire Béatrice Larsonneur
95-103
Henry Jones
104-113
Gys van Egdom, Luca Nunes Vieira, Jakub Absolon
114-124
Joost Buysschaert, María Fernández-Parra, Koen Kerremans, Maarit Koponen, Gys-Walt van Egdom
125-133

Avisos

 

Publicació Continuada

 

SECCIÓ TRADUMÀTICA OBERTA - OBERT EL PERIODE D'ADMISSIÓ D'ARTICLES DE RECERCA

La Revista Tradumàtica canvia el seu model de publicació d'articles de recerca a publicació continuada. Els articles de la secció Tradumàtica Oberta es publicaran tan bon punt hagin superat el procés de revisió corresponent.

 
Publicat: 2017-03-22
 
Més avisos...