Sol·licitud d'alta d'una revista al servei de Revistes Digitals de la UAB

El servei de Revistes Digitals de la UAB (ReDi-UAB) posa a disposició de les revistes digitals de la UAB d'un servidor institucional amb el programari Open Journal Systems (OJS). OJS és una aplicació web basada en estàndards i amb llicència lliure (GPL), que assisteix en el procés de captació, revisió, maquetació i publicació de revistes cientificotècniques a Internet.

Si dessitges gaudir d'aquest servei i la teva revista compleix el reglament de revistes científiques de la UAB, només cal que omplis el següent formulari:

Sobre el responsable

La persona responsable de la revista, és també la persona de contacte.

El responsable de la revista ha de disposar d'un NIU de la UAB.

Assegureu-vos que aquesta és l'adreça que habitualment consulteu, perquè serà a on rebreu totes les comunicacions del servei. El correu del responsable ha de ser del tipus \"uab.cat\" o \"uab.es\".

Sobre la revista

Nom complert de la teva revista. P.e: \"Papers. Revista de Sociología\"

La revista tindrà per adreça: http://redi.uab.cat/[àlies]
Per a facilitar la integració amb el DDD, la proposta d'àlies es consensuarà amb el coordinador del ReDi-UAB i Biblioteques.
Si la teva revista ja disposa d'una adreça, en el següent camp pots indicar adreces alternatives.

Si disposeu d'una adreça pròpia que vulgueu mantenir, indica aquí la URL base (P.e: papers.uab.cat).

Concreteu les dates previstes de publicació dels números d'acord amb la periodicitat.

El servei de Revistes Digitals (ReDi) de la UAB subscriu la iniciativa de Budapest per a l'accés obert i per aquest motiu incentiva que les revistes facin ús de la llicència CC-by.

Llegir els termes d’ús del servei.

D'acord amb la LOPD, teniu el dret de revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat per al tractament de les vostres dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició davant la Secretaria General de la UAB, a l'Edifici del Rectorat, o enviant un correu electrònic a l'adreça el servei.

Accediu a la normativa de la Universitat Autònoma de Barcelona sobre protecció de dades de caràcter personal, fent clic aquí.