La Revista Tradumàtica, una publicació al servei de les tecnologies de la traducció

Ramon Piqué, Pilar Sánchez-Gijón

Resum

L’article descriu l’evolució de la Revista Tradumàtica, publicació digital dedicada a les tecnologies de la traducció nascuda l’any 2001 amb voluntat de connectar el món acadèmic i el món professional i que ha recollit en les seves pàgines les transformacions més rellevants que ha viscut el món de la traducció professional. En el text es presenten dades quantitatives, es posa en valor les contribucions més rellevants i s’exposen els canvis que la mateixa publicació ha viscut fruit també dels canvis tecnològics per acabar apuntant els canvis actuals i les perspectives de futur com a publicació.

Paraules clau

tradumàtica; Revista Tradumàtica; tecnologies de la traducció.

Text complet:

PDF

Referències

Cid, Pilar; Piqué, Ramon; Sánchez-Gijon, Pilar. 2014. “Revista Tradumàtica. Del formato html al formato cms.”. Pòster a la 4a Conferencia Internacional sobre Calidad de Revistas de Ciencias Sociales y Humanidades. Madrid, 8-9/05/2014

Franco Aixelá, Javier. 2001-2017. BITRA (Bibliografía de Interpretación y Traducción). Base de datos en acceso abierto. Disponible en: < http://dti.ua.es/es/bitra/introduccion.html > DOI: 10.14198/bitra

--- 2012. "A critical overview of the Translation Studies journals published in Spain". In: García Izquierdo, Isabel & Esther Monzó Nebot (eds.) Iberian Studies on Translation and Interpreting. Bern: Peter Lang, pp. 339-361.

Sánchez-Gijón, Pilar; Piqué, Ramon. 2011. El largo camino de la traducción hacia las nubes. Ponència presentada a l'Havana. Març de 2011.

Mètriques darticles

Carregant mètriques ...

Metrics powered by PLOS ALM
Copyright (c) 2017 Ramon Piqué, Pilar Sánchez-Gijón
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons