Editorial

Autores/as

  • Comitè Editorial Revista Perifèria

Resumen

Amb aquest número es compleixen deu anys d'edició de Perifèria. Coincidint amb aquesta efemèride, durant aquests últims mesos s'ha dut a terme una sèrie d'accions per consolidar el projecte de la revista. Resultat d'aquest procés ha estat l'ampliació del Consell Editorial, amb representants de doctorands/es i estudiants de màster i reforçant així el vincle, la participació i el treball col·laboratiu d'aquests col·lectius a la revista. 

D'altra banda, es confirma l'aposta de la revista per::

- Difondre la investigació que es genera en el marc del programa de Màster i Doctorat d'Antropologia Social i Cultural del Departament de la UAB. Tal com es reflecteix en els articles d'aquest mateix número de desembre 2013, ens interessa mostrar una selecció de les investigacions en marxa, encara que aquestes estiguin encara en un procés de plantejament preliminar o de treball de camp incipient. Exposar les preguntes de recerca de partida dels estudiants de Màster i Doctorat és ja d'interès, tant per als seus autors/es, com pels enfocaments antropològics aplicats.

- Donar suport als/les estudiants de Màster i Doctorat en el procés d'elaboració de textos de qualitat per a la difusió de la seva recerca. Volem mantenir aquest caràcter formatiu de la revista, tot just en un moment en què la publicació acadèmica s'ha convertit en un requeriment primordial dels programes de postgrau.

- Contribuir a la difusió d'investigacions, actes, publicacions o iniciatives de l'àmbit antropològic, d'interès per al procés d'aprenentatge i la investigació. Una mostra d'això és el dossier "La mobilitat com a recurs i com a ideologia: entre la marginació i l'alteritat", que presentem en aquest número, o l'aportació continua del Projecte Entrevistes que ens apropa a antropòlegs/es de referència, mitjançant d'un diàleg proper amb estudiants.

Volem agrair-vos a tots vosaltres, lectors/es, avaluadors/es, autors/es, el vostre suport al llarg d'aquests anys. Comptem amb vosaltres perquè Perifèria segueixi contribuint a la formació i investigació antropològica.

Comitè Editorial

Revista Perifèria

http://revistes.uab.cat/periferia

 

Publicado

24-12-2013

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.