Una improbable última paraula sobre la mort de l’art - Davies, Stephen (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2001)
La interpretació que Danto fa de la situació de l’art avui sentenciant el seu acabament i el seu anunci d’una nova etapa posthistòrica, presenta diverses ambigüitats i contradiccions. Principalment, la important tesi de l’essencialisme que s’oposa a la seva visió històrica de l’art. La divisió de la història de l’art en tres estadis abans i després del període 1400-1964 es discuteix per tal de mostrar les seves dificultats. Objeccions com les de parroquialisme, inconsistència filosòfica i múltiples canvis de posició són argumentades des del punt devista d’un interès en la qüestió de la definició de l’art.