Veritat o esdeveniment? L’estètica després d’Adorno - Früchtl, Josef (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2001)
Aquest article fa una defensa de la teoria estètica de T.W. Adorno com la més important de tot el segle XX. L’autor examina les seves idees principals i proposa com el seu moment central el compromís entre art i veritat. En la segona part, l’autor repassa i avalua les diferents respostes a aquesta teoria proposades pels filòsofs en les darreres dècades.