Kant: "Assaig per introduir en filosofia el concepte de magnitud negativa" i "Somnis d’un visionari explicats per somnis de la metafísica" (comentari) - Casals Pons, Jaume (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 1982)
No hi ha abstract.