Ernst Bloch, entre nosaltres : butlletí bio-bibliogràfic : presència de Bloch (1885-1977) entre nosaltres en el centenari del seu naixement - Udina i Cobo, Josep Manuel (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 1985)
No hi ha abstract.