Drets humans i multiculturalisme - Puyol, Ángel (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2008)
En aquest article, discuteixo la manera com les diferències culturals afecten la igualtat d'oportunitats. La qüestió que sol enfrontar a liberals i multiculturalistes se centra ensi les creences culturals s'han de considerar com eleccions lliures o com circunstanciasdadas o involuntàries, el que acaba sent crucial per avaluar si hi ha hagut o no igualdadde oportunitats en un determinat cas. La meva idea és que aquesta manera d'entendre la cuestiónpuede superar-se amb una revisió de l'ideal d'igualtat d'oportunitats.