Ferrer, Vicent (2021). De suppositionibus - Mensa i Valls, Jaume (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2022)
Ferrer, Vicent (2021) De suppositionibus Edició crítica del text llatí, traducció catalana, introducció a cura de Josep Batalla i Elena de la Cruz Vergari, traducció anglesa de Robert D. Hughes Santa Coloma de Queralt: Obrador Edèndum, 793 p. ISBN 978-84-120007-4-0