Vergés Gifra, Joan (ed.) (2018). Jaume Balmes: Quin llegat, avui? - Cabré Duran, Maria (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2019)
Vergés Gifra, Joan (ed.) (2018) Jaume Balmes: Quin llegat, avui? Girona: Publicacions de la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Noms de la Filosofia Catalana, 14), 431 p. ISBN 978-84-9984-458-9