Rius, Mercè (2018). Matèria: El grau zero de la filosofia - Mensa i Valls, Jaume (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2019)
Rius, Mercè (2018) Matèria: El grau zero de la filosofia Premi d’Assaig Càtedra Blasco València: Publicacions de la Universitat de València. Assaig, 49, 259 p. ISBN 978-84-9134-237-3