Lluís Font, Pere (2016). Cristianisme i modernitat: Per una inculturació moderna del cristianisme - Mensa Valls, Jaume (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2017)
Lluís Font, Pere (2016) Cristianisme i modernitat: Per una inculturació moderna del cristianisme Barcelona: Fundació Joan Maragall / Editorial Cruïlla, 347 p. ISBN 978-84-661-4028-7