Vergés Gifra, Joan (ed.) (2016). Joan Crexells, obra i pensament - Cabré Duran, Maria (Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason, 2017)
Vergés Gifra, Joan (ed.) (2016) Joan Crexells, obra i pensament Girona: Publicacions de la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Noms de la Filosofia Catalana, 10), 220 p. ISBN 978-84-9984-338-4