Què és ORCID?

ORCID és una organització independent sense afany de lucre que proporciona un identificador persistent —iD ORCID— que us permet diferenciar-vos d'altres investigadors/ores i també és un mecanisme per connectar els resultats i activitats de la vostra recerca amb el vostre iD. ORCID s'integra en molts sistemes utilitzats per editorials, inversors/ores, institucions i altres serveis relacionats amb la recerca. Visiteu orcid.org per saber-ne més.

Com i per què recopilem identificadors ORCID?

Aquesta revista recopila el vostre ORCID iD per tal que tant nosaltres com la comunitat en general estiguem segurs que esteu correctament identificats i connectats amb les vostres publicacions. Això garanteix que la connexió amb totes les vostres obres es mantindrà al llarg de tota la vostra carrera.
Quan feu clic en el botó “Autoritzar” de la finestra emergent d'ORCID us demanarem que compartiu la vostra iD mitjançant un procés d'autenticació, ja sigui registrant un iD d'ORCID o, si ja en teniu un, iniciant la sessió en el vostre compte d'ORCID i donant-nos permís per obtenir el vostre iD d'ORCID. Això ho fem per assegurar-nos que us identifiqueu correctament i que us connecteu de forma segura al vostre iD d'ORCID.
Podeu obtenir més informació a What’s so special about signing in.
Aquesta revista recopilarà i mostrarà els identificadors autenticats d'autors/ores i coautors/ores en el perfil d'OJS i en la pàgina de l'article.

On es mostren els identificadors ORCID?

Per reconèixer que heu utilitzat el vostre iD i que aquest ha estat autenticat, mostrem la icona de iD d'ORCID iD icon al costat del vostre nom en la pàgina d'article de la tramesa i en el vostre perfil d'usuari/ària públic.
Més informació a How should an ORCID iD be displayed.