Tiempo devorado

Tiempo devorado és una publicació que promou els estudis d’història actual relatius als últims trenta anys. El títol s'inspira en una frase de l'historiador Tony Judt: «Ens vam relaxar i felicitar, per haver guanyat la Guerra Freda: una forma segura de perdre la pau. Els anys que van des de 1989 a 2009 van ser devorats per les llagostes»
http://revistes.uab.cat/tdevorado

Vol. 5, No 1 (2018): MISCEL·LÀNIA

Amb aquest número, Tiempo devorado passarà a alternar números monográfics, com fins ara, i miscel·lànies. En aquest volum nr. 5 incorporem així mateix la periodicitat bianual, almenys temporalment.

Taula de continguts

Articles

Albert Soler Ruda
1-37

Avisos

 

CfP, Congrés: Per definir la nova ultradreta internacional, 1985-2017 – Un exercici d'Història Actual

 

El Grup d'Investigació en Història Actual de la Universitat Autònoma de Barcelona (GReHA) té el plaer d'anunciar la celebració del congrés “Per definir la nova ultradreta internacional, 1987-2017 – Un exercici d'Història Actual” que es celebrarà a Barcelona entre el 25 i el 27 d'octubre de 2018. El congrés es realizarà en el marc del projecte d'Investigació i Desenvolupament “Perfils de l'extrema dreta europea a la Postguerra Freda: Tendències transideològiques i transversalitat de les bases socials”

 
Publicat: 2018-04-16 Més...
 
Més avisos...